دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد

روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های کره زمین بود بطوری که پس از ۹۰ سال رکورد گرمای هوا در آمريكا زده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های خود را پس از ۹۰ سال تجربه کردند. این گرما به اندازه‌ای بود که سران آمریکا به فکر احیای دیپلماسی آب و هوا با چین بودند.

 

براساس گزارش رویترز، آمریکا با گرمای بی سابقه در غرب و جنوب سوخت، در شمال شرق با باران‌های سیل زده و در غرب با دود آتش سوزی خفه شد. گرمای گنبدی شکلی برفراز آمریکا شکل گرفته که دمای هوا را در صحرای دره مرگ کالیفرنیا به ۱۲۸ فارنهایت (۵۳ درجه سانتیگراد) در روز یکشنبه رساند و رکورد ۹۰ سال اخیر را زد.

 

یک شهر دورافتاده در شمال غربی چین با اسم سانبائو، رکورد ۵۲.۲ درجه سانتیگراد (۱۲۶ فارنهایت) را به ثبت رساند. آتش‌سوزی‌های جنگلی در اروپا دمای آن را تا ۴۸ درجه سانتیگراد (۱۱۸ درجه فارنهایت) رساند، باعث شد مقامات ایتالیا و فرانسه هشدار‌های خطر مرتبط با گرما را صادر کنند.

 

دانشمندان مدت‌هاست هشدار داده‌اند که تغییرات آب‌وهوایی، ناشی از انتشار CO۲ از سوختن سوخت‌های فسیلی، موج‌های گرما را مکرر، شدید و کشنده‌تر می‌کند. آن‌ها می‌گویند که دولت‌ها برای جلوگیری از فاجعه آب و هوایی باید اقدامات جدی برای کاهش حذفیات انجام دهند.

 

سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا هم اعلام كرد سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ گرم‌ترین تابستان‌های تاریخ این قاره بوده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار